Dagboek     Het verhaal     Jacko     Fotoboek     Gastenboek     

Jacko van den Oord

 

Jacko van den Oord

 

Nieuws > Uitgeteld

Door: Leon

22-05-2008 - Even een update en twee nieuwe filmpjes. Op het moment hebben het allemaal erg moeilijk. Vandaag 22 Mei was de uitgetelde datum. De rust is weer wat terug gekeerd in ons leventje, ik doe mijn best om weer hele dagen te werken, Sophie zorgt weer zelf voor de kinderen en een groot aantal van de huishoudelijke taken en ze is begonnen met sporten om weer wat conditie op te bouwen. De kids hebben hun normale patroontje van naar school gaan en met vriendinnetjes afspreken weer opgepakt. Het redelijk normale leventje betekent ook dat er ruimte is gekomen om na te denken, veel nadenken. Langzaam komt alles weer voorbij en gaan we de dingen op hun waarde schatten. Dit brengt veel pijn met zich mee, dit roept veel vragen op. De vrouwen die ook in deze periode uitgeteld waren beginnen te bevallen. We zijn steeds weer opgelucht als we horen dat het daar goed is gegaan, maar het laat ons ook voelen wat er bij ons is gebeurd. Wat doet het pijn, het had zo mooi kunnen zijn. Waarom?

Ik heb deze week daarom een montage gemaakt van de doop van Jacko op 1e paasdag. Het filmpje paste niet in zijn geheel op you tube en heb het daarom in twee stukken gemonteerd. Het filmpje waar de link hieronder naar verwijst is de doop op zich. Het andere filmpje bevat twee nummers “engel van mijn hart” en “kapotte engel” waaronder de beelden van voor de doop en het afscheid van de familie erna.    Doop Jacko

Terug naar nieuwsoverzicht

 

Wie, wat, waar?

Op deze site vindt je kort wat informatie over Jacko en kun je een berichtje achterlaten. Ook zullen we wat leuke foto's plaatsen in het fotoboek.

Wil je een kaartje sturen? Dat kan ook! Stuur je kaartje naar het thuisadres van familie van den Oord:

Fam. van den Oord
Uilecotenweg 55
5324 JT Ammerzoden